"Value does not fall within the expected range." - Error after new install


Attempting to install the new version of the scrum board I now get an error in lieu of the actual board.
Trying to modify the web part values returns a "Cannot save the property settings for this Web Part. Once or more errors have occurred. See below for details"
There are no details below.
I tried filling in all the fields, so that they had a value, such as due date and percentage, but that did not help. In the prior version, my percentages were showing with decimal percentages, such as 0.7% instead of 70% (FYI)

file attachments


havivi wrote Apr 12, 2011 at 8:36 AM

Thanks for the feedback... I'm working on it...

wrote Apr 12, 2011 at 9:23 PM

Lodlaiden wrote Apr 12, 2011 at 9:23 PM

This was my fault.
I didn't see that the new install had 2 featureIDs.
The eBoard shares a feature ID with one of the components in the new version, so my batch scripts were mangling the install.

I have attached the batch scripts I finally came up with to remove version 1 and install version 2 (both features) note the txt file has both and the second half should be put in it's own file.

Thanks for the cool tool,

wrote Apr 12, 2011 at 9:23 PM

wrote Apr 12, 2011 at 10:12 PM

Lodlaiden wrote Apr 12, 2011 at 10:12 PM

Interesting issue with the Avatar.

havivi wrote Apr 13, 2011 at 6:53 AM

Lodlaiden, Great feedback, I will make sure to add your install script in the release documantion. The avatar issue will be fixed in the next release.
If you have more issues/ideas/feedback feel free to post them here...

wrote Feb 21, 2013 at 10:40 PM