Cannot import this Web Part.

I have the 2010 webpart activated with all of the required fixes, but when I try to add the web part to my page, I get the following error:   "Cannot import this Web Part."   And that's it. Any sug...

Id #12060 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by jjeffers_GTS | Created: Apr 19, 2012 at 4:35 PM by jjeffers_GTS

Issues installing Scrum template for the first time.

I'm having issues installing the Scrumbard for the first time. After I installed it, And created a webpart on my webpage, It gave me an error. I went back to install Eboard, but get error message...

Id #11611 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by tlahowetz | Created: Jan 11, 2012 at 2:33 PM by tlahowetz

Issues installing Scrum template for the first time.

I'm having issues installing the Scrumbard for the first time. After I installed it, And created a webpart on my webpage, It gave me an error. I went back to install Eboard, but get error message...

Id #11610 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by tlahowetz | Created: Jan 11, 2012 at 2:33 PM by tlahowetz

Issues installing Scrum template for the first time.

I'm having issues installing the Scrumbard for the first time. After I installed it, And created a webpart on my webpage, It gave me the "" error. I went back to install Eboard, but get error mes...

Id #11609 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by tlahowetz | Created: Jan 11, 2012 at 2:33 PM by tlahowetz

Erros in Sharepoint Portuguese

Hi. After fix the problems with the DLL in windows Assembly and upload the webpart to the galery, I´m having a new problem. I have sharepoint 2010 in portuguese. I was able to insert the webpart in...

Id #11367 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by Saiani | Created: Oct 20, 2011 at 7:20 PM by Saiani

SP2010, Error message A web part or web form control on this page cannot be displayed or imported. the type could not be found or it is not registered as safe

Hello,   I am actually working on a VM with SharePoint 2010.   I have tried "eBoard_2010_ver1.0.wsp" (version from 24/3/2011) and have deployed it correctly but I got the error: "A web part or web...

Id #11222 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by route66 | Created: Aug 24, 2011 at 8:44 AM by route66

Cannot save the property settings for this Web Part

I successfully installed the solution on SharePoint 2007, added it to a page but when I'm trying to modify the WebPart I receive the following error: "Cannot save the property settings for this We...

Id #11117 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by jandrews | Created: Jul 25, 2011 at 9:21 AM by nshachar

Cannot save the property settings for this Web Part

I successfully installed the solution on SharePoint 2007, added it to a page but when I'm trying to modify the WebPart I receive the following error: "Cannot save the property settings for this We...

Id #11116 | Release: None | Updated: Oct 14, 2014 at 4:51 PM by mguthrie66 | Created: Jul 25, 2011 at 9:21 AM by nshachar

Cannot save the property settings for this Web Part

I successfully installed the solution on SharePoint 2007, added it to a page but when I'm trying to modify the WebPart I receive the following error: "Cannot save the property settings for this We...

Id #11115 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by nshachar | Created: Jul 25, 2011 at 9:21 AM by nshachar

Error message when starting as webpart

I have tried to start the template by using it as a webpart, but I could a error message: "Unhandled exception was thrown by the sandboxed code wrapper's Execute method in the partial trust app dom...

Id #11100 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:40 PM by MrWebDK | Created: Jul 18, 2011 at 3:50 PM by route66